Bekijk alle vacatures
Werven in schaarste

De schaarste in de zorgmarkt neemt toe. Werkgevers hebben vaker moeite om geschikte nieuwe krachten te vinden. Wij helpen dan graag. Een advertentie plaatsen en wachten, werkt niet meer. Kandidaten zijn goed te vinden op internet, maar hoe vinden zij jou en omgekeerd hoe breng je jezelf goed onder de aandacht op de plek waar jouw doelgroep komt. Via bijvoorbeeld JobPosts op LinkedIn, vacaturecampagnes met de juiste key words in Google Adwords en aanwezig op de juiste Job Boards gaan we samen op zoek. Ge├»nteresseerd? We komen graag langs om kennis te maken en te sparren.

Hoe wij samenwerken met opdrachtgevers

All4jobsZorg kent een intensieve en actieve wijze van samenwerken met korte communicatielijnen en snel schakelen. Waarden als verbinden, resultaatgerichtheid, plezier en respect zijn belangrijk voor ons. We ontzorgen, je huurt ons immers niet voor niets in en daar sparren wij graag over.

Goede afspraken vooraf

Wij hanteren een strak werving en selectieproces en maken samen met je heldere afspraken vooraf. Structuur is belangrijk, zowel voor schaarse functies om met een gezamenlijke inspanning toch de geschikte kandidaat te vinden als voor functies waarvoor veel belangstelling is, om alle sollicitaties de juiste aandacht te geven. Na een grondige analyse van de vraag, starten wij een gedegen werving- en selectietraject.

No-cure no pay

Als je de geschikte kandidaat gevonden hebt, ontvangen wij de vooraf overeengekomen fee. Lukt dat niet, dan betaal je niet voor onze inspanningen. Dat betekent wel dat we jouw committment vragen en nodig hebben om tot een succesvol traject te komen. Overigens staan wij ook open voor andere vormen van samenwerking, zoals bijvoorbeeld werken op uurbasis met een %-age bonus bij succesvolle bemiddeling. En maatwerkafspraken maken, kan altijd.

Online campagne in overleg

Wij maken een voorstel welke middelen we online gaan inzetten. Wij vragen expliciet het commitment van de opdrachtgever voordat we starten, we gaan namelijk online breder communiceren over je organisatie en dus je merk. Daarbij maken we vooraf afspraken over de kosten van de online campagne. 

Samen gaan we voor de passende kandidaat

Wij zoeken continue naar een passende en vernieuwende manier hoe wij bedrijven die personeel zoeken en kandidaten die werk zoeken met elkaar kunnen verbinden. Het resultaat is een kandidaat die beschikt over de gewenste kwalificaties, past binnen de organisatie en die de wil en ambitie heeft om te slagen. Daarbij is een belangrijk rol voor jou weggelegd: in een arbeidsmarkt met toenemende krapte moeten we samen ons best doen de juiste kandidaat te verleiden bij jou te gaan werken.

Afspraak maken?

Wil je meer weten over ons en hoe we je kunnen gaan helpen? Neem gerust contact met ons op. Graag maken we kennis, verkennen we de uitdaging die er ligt en komen we tot een voorstel voor de aanpak van het wervingstraject.