Vacatures global
inNoord, Oost, Midden, Zuid, West Nederland
inDoetinchem, Nijkerk, Mijdrecht, Castricum
Bekijk alle vacatures
Werven in schaarste

De schaarste in de zorgmarkt neemt toe. Werkgevers hebben vaker moeite om geschikte nieuwe krachten te vinden. Wij helpen dan graag. Een advertentie plaatsen en wachten, werkt niet meer. Kandidaten zijn goed te vinden op internet, maar hoe vinden zij jou en omgekeerd hoe breng je jezelf goed onder de aandacht op de plek waar jouw doelgroep komt. Via bijvoorbeeld JobPosts op LinkedIn, vacaturecampagnes met de juiste key words in Google Adwords en aanwezig op de juiste Job Boards gaan we samen op zoek. Geïnteresseerd? We komen graag langs om kennis te maken en te sparren.

Goed samenwerken levert goede resultaten op

All4jobsZorg werkt intensief samen met opdrachtgevers. Door korte communicatielijnen, snel schakelen en sparren creëren we synergie. We bereiken daardoor op een leuke manier goede resultaten. We ontzorgen enerzijds, je huurt ons immers niet voor niets in. Maar je moet ook zelf aan de bak: elk traject vraagt maatwerk om de beste kandidaat binnen te halen. Samen zijn we dan in staat uitdagingen in te vullen, waar opdrachtgevers alleen niet toe in staat zijn. 

Duidelijke afspraken vooraf

Wij hanteren een strak werving en selectieproces en maken samen met je heldere afspraken vooraf. Structuur is belangrijk, zowel voor schaarse functies om met een gezamenlijke inspanning de geschikte kandidaat te vinden als voor functies waarvoor veel belangstelling is, om alle sollicitaties de juiste aandacht te geven. Na een grondige analyse van de vraag, starten wij gezamenlijk het werving- en selectietraject.

No-cure no pay, of anders

Als je de geschikte kandidaat gevonden hebt, ontvangen wij de vooraf overeengekomen fee. Lukt dat niet, dan betaal je niet voor onze inspanningen. Dat betekent wel dat we jouw committment vragen en nodig hebben om tot een succesvol traject te komen. Overigens staan wij ook open voor andere vormen van samenwerking, zoals bijvoorbeeld werken op uurbasis met een %-age bonus bij succesvolle bemiddeling. Dit werkt bijvoorbeeld goed als er meer vacatures zijn voor één functie. We hebben dit gedaan bij de werving van verzorgenden, verpleegkundigen en GZ-psychologen. En maatwerkafspraken maken, kan altijd. We zijn altijd nieuwsgierig naar inspirerende voorstellen.

Online campagne in overleg

Wij maken een voorstel welke middelen we online gaan inzetten. Wij vragen expliciet het commitment van de opdrachtgever voordat we starten, we gaan namelijk online breder communiceren over je organisatie en dus je merk. Daarbij maken we vooraf afspraken over de kosten van de online campagne. 

Samen gaan we voor de passende kandidaat

Wij zoeken continue naar een passende en vernieuwende manier hoe wij bedrijven die personeel zoeken en kandidaten die werk zoeken met elkaar kunnen verbinden. Het resultaat is een kandidaat die beschikt over de gewenste kwalificaties, past binnen de organisatie en die de wil en ambitie heeft om te slagen. Daarbij is een belangrijk rol voor jou weggelegd: in een arbeidsmarkt met toenemende krapte moeten we samen ons best doen de juiste kandidaat te verleiden bij jou te gaan werken.

Consultancy of andere werkzaamheden

Meer en meer helpen we werkgevers breder. Bijvoorbeeld met advies hoe recruitment succesvol in te richten om meer zelf te kunnen. Of over hoe als werkgever goed online campagnes en werving te doen. Maar ook kunnen we tijdelijk als W&S voor een organisatie fungeren onder de naam van de opdrachtgever of langere tijd actief zijn om een grotere groep nieuwe medewerkers aan te trekken waar je zelf als organisatie niet de tijd of capaciteit voor hebt. We komen bij je langs om te sparren als je denkt dat we je kunnen helpen bij W&S-uitdagingen. 

Afspraak maken?

Wil je meer weten over ons en hoe we je kunnen gaan helpen? Neem gerust contact met ons op. Graag maken we kennis, verkennen we de uitdaging die er ligt en komen we tot een voorstel voor de aanpak van het wervingstraject.