Bekijk alle vacatures
Kandidatenmarkt....

Beginnen aan een nieuwe baan is een grote stap. Wij begeleiden je graag in dit proces. Immers: het gaat er niet alleen om dat een werkgever blij wordt, jij moet dat ook zijn van je nieuwe uitdaging. Wij gaan voor een goede match tussen werkgever en kandidaat en letten daarbij goed op jou in het proces dat we doorlopen.
Als jij blij bent en je nieuwe werkgever ook, dan zijn wij de lachende derde....

Wij helpen je graag verder

Ben je toe aan een nieuwe uitdaging in zorg en welzijn? All4jobsZorg gaat hierover graag met je in gesprek als we denken dat we wat voor jou kunnen betekenen. Graag verkennen we welke uitdaging je zoekt en wat een werkgever jou moet bieden. Wij luisteren naar je, geven een eerlijk advies en geven een integere schets van de opdracht bij klant. Over het bedrijf, de functie, en de collega’s. Daar focussen we op met daarnaast de gedachte om een duurzame relatie voor jou bij je nieuwe werkgever aan te gaan.

Laten we kennis maken

Iedereen heeft zijn eigen motivatie of aanleiding om zich te oriёnteren op een nieuwe uitdaging. Zoek je meer verantwoordelijkheden, of wil meer balans tussen werk en privé? Wij zijn daar heel benieuwd naar en maken graag persoonlijk kennis met je.

Sollicitatiespreekuur: investeer in jezelf

Of je nu wel of niet in de zorg werkt, elke woensdag tussen 10.00 en 11.00 uur staan we vanuit All4JobsZorg voor je klaar met een sollicitatiespreekuur. Om je advies te geven over jouw CV, de voorbereiding op een gesprek, sparren over een vacature die jij interessant vindt en meer. Bel: Annette Stuurwold, partner bij All4JobsZorg en ervaren recruiter op 06-10222088. Mocht je in de voicemail komen, dan kan je ook even een appje sturen en word je door Annette of Bas Geerdink, ook partner bij All4JobsZorg, z.s.m. teruggebeld.

Stap voor stap naar een nieuwe uitdaging

Als we denken wat voor jou te kunnen betekenen, zetten we de volgende stappen om jou naar de gewenste functie te bemiddelen:

  • Eerste telefonische kennismaking en inplannen afspraak
  • Persoonlijke kennismaking in een gesprek
  • Bepalen mogelijkheden die we voor je zien en advies
  • Komen tot goed CV en motivatie (in relatie tot functieprofiel)
  • Introductie op de vacature
  • Selectiegesprekken bij opdrachtgever
  • Indiensttreding “rondmaken”
  • Evaluatie

Geef je ons je contactgegeven?

Wil je verder in contact komen met All4jobs Zorg? Vul dan het inschrijfformulier in of ga naar ons.