Bekijk alle vacatures
Werven in schaarste

De schaarste in de zorgmarkt neemt toe. Werkgevers hebben vaker moeite om geschikte nieuwe krachten te vinden. Wij helpen dan graag. Een advertentie plaatsen en wachten, werkt niet meer. Kandidaten zijn goed te vinden op internet, maar hoe vinden zij jou en omgekeerd hoe breng je jezelf goed onder de aandacht op de plek waar jouw doelgroep komt. Via bijvoorbeeld JobPosts op LinkedIn, vacaturecampagnes met de juiste key words in Google Adwords en aanwezig op de juiste Job Boards gaan we samen op zoek. Geïnteresseerd? We komen graag langs om kennis te maken en te sparren.

Privacy Statement

Alle gegevens die u via deze site en/of per e-mail aan ons toestuurt zullen met uiterste zorgvuldigheid en vertrouwelijkheid door ons worden behandeld.

De door u aan ons toevertrouwde gegevens zullen uitsluitend door ons worden gebruikt voor een effectieve communicatie met u en zullen door ons uitsluitend beschikbaar worden gesteld aan derden voorzover dat bevorderlijk is aan onze bemiddeling tussen u als kandidaat en een potentiële werkgever.

Wij richten ons op hetgeen door overheidsinstanties, zowel als consumenten organisaties die zich bezig houden met de bescherming van de privacy van consumenten, aan richtlijnen wordt afgegeven.