Samen zijn wij All4JobsZorg

De harde kern van All4Jobs wordt gevormd door Annette Stuurwold en Bas Geerdink, wiens intensieve samenwerking al in 1995 begon bij KPN Telecom.

Annette Stuurwold (1964)

Kort na de start van All4Jobs werd Annette associate. Zij heeft de zorgmarkt binnengebracht en opgebouwd. In de recente economische crisis is All4Jobs afgebouwd en is Annette eigenaar geworden. Zij heeft All4JobsZorg zorgvuldig laten uitgroeien tot een vaste nichespeler in de werving & selectiemarkt van de zorg. Annette werkt ook als interim-recruiter in zorgland en kent de wereld daarom ook van binnenuit. Werkervaring heeft zij opgedaan in diverse functies bij o.a. KPN en YER.

“Mét mensen in gesprek gaan die verder willen, samen bekijken wat bij je past en gericht werken naar een match waarbij Iedereen tevreden is. Af en toe wat lachen, tempo houden en een mooie relatie ophouden, dat maakt dit werk al zo lang leuk”!

Bas Geerdink (1967)

Hoewel Bas eerder al als aandeelhouder aan All4Jobs verbonden was is hij pas in 2017 echt ingestapt als partner. Na ruim 15 jaar als interimmer gewerkt te hebben bij met name zorgverzekeraars in commerciële management functies en als projectmanager was het tijd om samen met Annette All4JobsZorg verder uit te bouwen. Hij heeft daarnaast gewerkt voor KPN en de betaald voetbalclub Vitesse en bij een aantal bedrijven actief in online marketing.

“Samenwerken en verbinden is leuk en geeft energie. Samen komen tot een volgende stap in een carrière. En aan de andere kant als werkgever een topkandidaat weten te vinden en te verleiden tot een gelukkig huwelijk met jou. Dat is werving en selectie anno nu.”